HTML

Freebooter's Fate

Ez a blog a Freebooter's Miniatures skirmish játékát próbálja bemutatni.

Friss topikok

  • Barakis: Köszönöm! Nem titkolt célom, hogy kialakítsak egy kis játékoskört, aztán kiderül, hogy mi sikerül ... (2014.04.03. 22:31) Kezdetek

Címkék

Botladozások

2014.05.04. 19:59 Barakis

Rég írtam már ide, gondolom sokan el is felejtették a blogomat, de sebaj, lesz ez még így se. Gyors helyzetjelentés következik.

Figurák lassan sorjázva lesznek, egyszer talán festve is. Messze még a nyár, mikor csak dolgozni kell járni, evvan.Egy hónapja rendesen bevásároltunk OBI-ban mindenféle szerszámot, alapanyagot és egyéb "szemetet". A fő felkiáltás az lett volna, hogy teszteljünk terepépítést itthon, ami az én részemről elég hamar elhalt, de szerencsére Judit megtalálta a kreatív énjét (legyen már előnye is egy művészvénás asszonynak... :) ) a pálmafák készítésében.

Erről készült egy kis válogatás, eddig négy fa készült el, abból három itt bemutatásra is kerül Egynél tollból készült a lombozat, másodiknál préselt falevélből, a harmadik papír alapú. Szerencsére a törzs elkészítésének módja eddig véglegesnek tűnik. Ez utóbbi lett a nyerő eddigi tesztek során. Szóval szépen lassan alakulunk, készülünk. Sajnos valami miatt galériát nem akar létrehozni ez a csoda, ezért kénytelen vagyok egyenként berakni a képeket. :(

Tollból készült:

12.jpg

13.jpg

 

Levélből készült:

11.jpg

10.jpg

 

Papírból készült:

08.jpg

02.jpg

09.jpg

07.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freebootersfate.blog.hu/api/trackback/id/tr816118014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása